Cash Coach
Let's talk about Life and Money  
 

Dromen verzilveren

Jij voelt dat je de eigen regie over jouw leven wil nemen en het tijd is om dromen te gaan verwezenlijken.  Middels dit Cash traject creëer je een gezonde en stevige cashflow, ontwikkel je je (cash)mindset en leer je je leefstijl naar jouw idealen te vormen.

Heb jij behoefte om zowel financieel- als persoonlijk verder te ontwikkelen?

Heb je al verschillende trainingen/coaching of zelf bedachte ideeën geprobeerd, maar is het je nog niet gelukt (blijvend) verschil te maken?

Weet je niet HOE je tot het realiseren van jouw dromen komt?

Heb je allerlei ideeën over WAT je wil, maar weet je niet welke de juiste weg is?

Lijken jouw levensjaren op elkaar en wil je weer meer in verbinding komen met jezelf?


Blijf dan niet langer schuilen achter 'ja-maars', je omgeving, je baan/business en/of oude gedragingen en wijsheden die je van jongs af aan hebt meegekregen. 


Bouw in dit Cash traject. zorgvuldig en met plezier, aan jouw toekomst. We beginnen bij wie jij nu bent in persoon, in welke leefsituatie- en fase je zit en beantwoorden de vraag tot in de kern; WAAROM je verder wil?  Met daarnaast het creëren van een (nog betere) financiële- en persoonlijke basis, maken we ook jouw dromen op en zullen we je (nieuwe) mindset, cashflow en leefstijl hierop afstemmen.


Dit mag je verwachten:  

- Verbeter e/o vernieuw jouw huidige beheer van cashflow. Maak het concreet, realistisch, plan- en meetbaar, simpel en leuk!

Leer budgetteren en werk aan het laten groeien van inkomen en eigen vermogen;

- Stel haalbare spaardoelen op adv jouw ideale levenswensen en maak hier concrete stappen;

- Op maat ontvang je advies e/o begeleiding in het 'minimaliseren' (zonder een leeg leven te leiden). 'Ontspullen' en 'inkopen doen' zijn onder andere onderdelen die gewenst aan bod komen;

- Werk continue aan een toekomstbestendige aan een passende (cash) mindset, zonder verwijdert te raken van je innerlijke jij.

- Maak een concreet plan om dromen te visualiseren en tot uitvoering te brengen. 


Extra toebehoren:

- 9 tot 12 fysieke coach momenten (op maat gemaakt), incl. uitgebreide intake voorafgaand aan het cash traject. Incl. afwisselende coachsessies die zowel binnenshuis als in vrijheid (buiten) plaatsvinden;

- Een uitgebreid werkboek als leidraad bij het traject. Vol theorie, opdrachten, inspiratie en meer..;

- Een compleet pakket aan financiële tools, die je ook naderhand gratis kan blijven gebruiken;

- Een netwerk vol met verschillende expertise waar jij op mag leunen en bouwen;

- Een uitgebreid checkup moment enkele maanden na afloop van het traject. 


 


* Dit Cash Traject is geschikt is voor de particulier en de kleine ondernemer/zzp’er.

** Heb jij jouw cashflow en ideale levensstijl al gevormd? Of ben je al goed opweg, maar ben je toe aan nieuwe ideeën en haalbare doelstellingen als vervolg? Vraag dan naar de  Money Up jaarcyclus. In deze cyclus breidt je jouw cashflow verder uit zonder je financiële- en persoonlijke/zakelijke basis uit het oog te verliezen.


Toe aan het ontwikkelen van jezelf en je portemonnee? 

Ga direct naar de webshop en maak samen met de 

Cash Coach een kloppend plan.


Lees de ervaringen van personen die je o.a. voorgingen:


- Peter & Fleur, 2023: "Elizabeth is meer dan een geldcoach. Ze maakt je van meet af aan bewust van je leefstijl en patronen. Mocht je net als ik met mijn partner komen, dan merkt ze de balans in de relatie zo op. In de eerste sessie al legde ze de vinger in onze wisselwerking op de zere plek. Wij hebben er dan ook niet alleen financieel, maar relationeel veel aan gehad. Er is een balans in ons geldsysteem en er is een gemeenschappelijke taal van waaruit we nu over geld en alle bijbehorende facetten kunnen praten. Het traject was inhoudelijk intenser en dieper dan verwacht. Het gaat niet alleen ‘om de basis', maar er wordt veel kennis, kunde en vaardigheden overgebracht waar we blijvend verder mee kunnen gaan."


- Christian, 2022: ' Ik had al 1.5 jaar het gevoel dat ik 'iets' anders wilde in de basis van mijn leven en bezigheden. Ik heb veel gelezen over leefstijl en persoonlijke ontwikkeling om in beweging te komen. Ook heb ik rond mij heen gesproken met mensen over hoe ik in een logische volgorde dat 'iets' kon gaan vormgeven. Ik heb van alles een beetje geprobeerd. Maar alle dingen die bij andere werkte, leek  mij niet te passen. In het Cash Traject ben ik eerst begonnen met inzicht krijgen en geven. Open kaart spelen over mijn financiën, leefwijze en mezelf blootgeven, vond ik een drempel. Maar ongedwongen en zonder aanwezig oordeel heb ik gesprekken met Elizabeth gevoerd. Ze stelde me al snel op me gemak, waardoor we 'grote, nog gepaste sprongen' konden maken. 

Het Cash traject heeft gebracht dat ik mijn 'iets' gevonden hebt. Namelijk, ik heb ervoor gekozen te wisselen van baan, zonder het risico te lopen dat ik hiermee mijn stabiele basis voor thuis verloor. Ook heb ik nog een extra inkomstenbron weten aan te boren, die me achteraf gemakkelijk was te bereiken dan ik ooit had gedacht! Ik heb het gevoel dat dit traject mij de handvatten heeft gegeven om vanaf nu groter te mogen gaan dromen. '


Lieke, 2022,: 'De drukte heeft me verlamd gehouden. Voor ik wist was er weer een periode voorbij. Als ik me dit realiseerde baalde ik van mijzelf; waarom lukt het niet te veranderen? Voornamelijk op financieel gebied lukte het me niet om bijv. te sparen. Ik had altijd tijd en geld tekort, ook wanneer ik dacht dat ik een 'plan' had. Ik was enorm gevoelig voor de verleiding van het 'kopen'. Ook mijn omgeving waar uitjes en spullen kopen hoog in de top van verlangen staat,, maakte dat ik dit ook bleef doen. Door in het cash traject zorgvuldig aan te kijken wie ik ben, wat ik wil en mijn verlangens zijn, kon ik veel meer richting geven en gaan staan voor het realiseren van mijn doelen. Ik heb wel moeten leren om gaan met mijn omgeving. Want het 'anders' doen dan anderen, maakte dat ik sceptisch werd benaderd. Hier was gelukkig alle tijd voor in het traject en ik kon Elizabeth tussen de sessies door bevragen of even bij haar ventileren. Toen eenmaal mijn gedragingen meer van mijzelf werden en ik vertrouwen kreeg in mijn harde werken omtrent mijn doelen, ontstond er meer nieuwsgierigheid vanuit andere. Elizabeth wist mij goed voor te bereiden op fasen die ik doorliep in dit traject. Want bij persoonlijke ontwikkeling, zo heb ik wel gemerkt. hoort ook af en toe een ongeregeld gevoel, onzekerheid, verlangen naar het oude en moed hebben om door te gaan. Alleen had ik al deze fase niet kunnen doorlopen. Nu mag ik een inspiratie zijn voor mijzelf en vertel ik anderen graag over hoe ik dit heb bereikt. ' 


Merel & Niek, 2022; ' Eerlijk, we waren beiden niet overtuigd om samen een traject aan te gaan. Namelijk ik -Niek deed alle administratie en financiële zaken thuis. Merel wilde daar niet mee bezig zijn. Ondanks dat ik haar af en toe een update gaf, wist ze niet hoe we ervoor stonden. Ik ben eerst zelf met Elizabeth in gesprek gegaan om meer informatie te ontvangen over de inhoud van het traject, maar polste ook of ze de ervaring met 2 'verschillende' personen tegelijk om de tafel te zitten. Daarna heb ik Merel betrokken bij mijn behoefte en idee om de Cash Coach in te zetten. Enigszins nog afwachtend op een 'overtuigend' traject, zijn we in maart 2022 gestart. Wat erg fijn was in het traject, was dat Elizabeth ons beide coachte op individuele doelen, mindset en leefgewoonte. De verbinding die Merel en ik behielden waren onze financiële verbeteringen en doelstellingen. Elizabeth kon een goede wig maken en volgorde aanbrengen in de stappen die we te nemen hadden om vooruit te komen. Doordat we nog alleen, ook samen allerlei opdrachten tot uitvoering moesten brengen en we leerde hoe we los van elkaar, maar ook gezamenlijk konden ontwikkelingen/elkaar konden versterken, kregen we ruimte voor wensen waar we eerder nooit over spraken. We hebben door het visualiseren van onze wensen en behoefte een financieel plan op kunnen stellen. Een plan met een doel en tijdspad. We zijn nog nooit zo gemotiveerd geweest (en ja, zelfs merel loopt soms voorop!) naar de toekomst te kijken. Ik ben nog altijd blij dat we samen het traject doorlopen hebben. We staan nu samen veel 'sterker'!

Het belangrijkste en mooiste wat we hebben behaald is voldoende buffer hebben om 1 jaar lang 'uit te kunnen vallen'. Of te wel, geen inkomsten hebben en zonder in de penarie te komen mbt de leefstijl die we nu hebben. We hebben ook gespaard voor een 6 weekse rondreis door Europa en hebben geleerd hoe we die tijd inkomen uit ons eigen woonhuis te halen. Zo waren onze woonlasten gedekt in de tijd dat we weg waren en hadden we goede documenten en voorzieningen om een nog onervaren, maar goede verhuurder te zijn. Op naar meer van deze momenten! '