Cash Coach
Let's talk about Life and Money  
 

Evenementen

De Cash Coach heeft 2 training programma's georganiseerd! Lees hieronder de informatie, bekijk de planning en registreer je direct. Want, investeren in jezelf, is investeren in een vrije- en zorgeloze toekomst.

 

1. "De basis op orde"

Wanneer jij je finaciele basis op orde krijgt, ontstaat er rust en ruimte om je leven verder vorm te geven. Tijdens dit event ga jij een financieel fundament neerzetten van jouw cashflow! Dit is zeer belangrijk voor een gezonde financiële toekomst.

-Heb je geen zicht op jouw in-uitgaven en/of vermogen?

-Vindt je het beheer van jouw/jullie portemonnee niet leuk of veel werk?

-Ben je het overzicht kwijt, heb je onrust rondom geld of heb je er niet zo'n goede ervaring mee? 

-Weet je wel wat je zou willen of 'waar het beter kan', maar weet je niet goed hoe? 

-Mis je de juiste sparringpartners of vindt je praten over geld lastig of ongewoon? 

-Kom je niet aan sparen toe of heeft je spaargeld geen doel?

-Wil je wel investeren maar weet je niet wat bij jou past of wil je nieuwe ideeen opdoen?

 

Herken je je enigszins in deze vragen? Twijfel en tob dan niet langer en meld je aan. 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - X
Dag 1: Fundeer jouw huidige financiële situatie
* Breng orde in financiële zaken
* Zet een streep door hoge/onnodige kosten
* Stel een gezonde financiële buffer op en richt deze buffers in
* Maak cashflow toekomstbestendig met behulp van een Cash Coach beheer tool

Dag 2: Zet jouw dromen om in een stevig doel met een planning
* Breng persoonlijke dromen in kaart, stem de financiële toekomst hier op af
en ga met een plan naar huis
* Stel realistische spaar-  en investeringsdoelen op en start direct


Breng in 2 dagen tijd je financiële basis op orde, verbeter jouw relatie tot geld en maak een (financiële) planning die past bij je ideale levensstijl.
Voor iedere particulier en kleine ondernemer met een gemiddeld/hoog eo divers inkomen.


Scroll naar beneden voor de eerstvolgende datum en registratielink!


2. "Money Up"

Heb jij event 1 volledig afgerond en een stevig fundament gerealiseerd op financieel vlak? Dan heb je ruimte gekregen om financiele- en persoonlijke wensen en doelstellingen aan te kijken. WAT ga je  doen en HOE ga je deze dromen realiseren? Krijg alle tools middels bijeenkomsten, trainingen en praktische opdrachten aangereikt in het 'Money Up' programma.


Combineer Cashflow, Minset en Lifestyle tijdens dit event! Kom in 12 maanden tijd, 4x samen met andere deelnemers uit event 1 EN ontvang 3uur 1 op 1 coaching met de Cash Coach. Monitor jouw cashflow en stuur doelstellingen bij of richt deze anders in. Bespreek acties en uitdagingen die je onderweg tegenkomt (leer van elkaar) en wordt theoretisch geïnformeerd over financiële- en leefstijl zaken daar waar jullie als groep interesse in hebben. 


Ben je opzoek naar een doel met een haalbare planning? Wil je je netwerk uitbreiden en versterken? Val je gemakkelijk in oude denkwijzen en patronen wat geld betreft? Wil je constructief resultaat, werk/denk je niet graag alleen en wil je nu eens echt het verschil maken voor jezelf (en-gezin)? 


Dan raad ik je aan 1 x te investeren om jouw wensen en dromen uit te laten komen! Jij staat aan het roer en de Cash Coach zorgt voor een goede stok achter de deur om jouw in beweging te houden op weg naar succes. 


Uiteraard vinden deze meetings plaats op prettige locaties die centraal liggen in Nederland en sluiten we dit event af met een onwijs gezellige borrel!


Planning en registratie

Cash Coach Trainingsdagen

Neem deel aan een groepsevenement van de Cash Coach

"De basis op orde" | 8&9 oktober 2022

Tijd: 9.30 - 16.30 uur Locatie; regio Utrecht * Er is plek voor 25 deelnemers. Breng in 2 dagen tijd je financiële basis op orde, verbeter jouw relatie tot geld en maak een (financiële) planning die past bij je ideale levensstijl.

"Money up" | Jaarcyclus

Tijd: 9.30 - 16.30 uur Locatie; regio Utrecht * Er is plek voor 12 deelnemers. Combineer Cashflow, Minset en Lifestyle tijdens deze jaarcyclus! Kom in 12 maanden tijd, 4x samen met andere deelnemers uit event 1 EN ontvang 3uur 1 op 1 coaching met de Cash Coach. Monitor jouw cashflow en stuur doelstellingen bij of richt deze anders in. Bespreek acties en uitdagingen die je onderweg tegenkomt (leer van en met elkaar).