Cash Coach
Let's talk about Life and Money  
 


Maak kennis met de Cash Coach en laat Cashflow, Mindset & Lifestyle samenkomen.


Introductievideo Cash CoachDe Cash Coach* is ontwikkelt door Elizabeth van den Hoven. Ze heeft een diepe innerlijke drive om vrijheid te ervaren in alles wat zij doet. Vrijheid zit voor haar in de elementen als; het zelf kunnen indelen van vrije tijd, financieel ontzorgt zijn en eigen paden bewandelen zonder hierin belemmert te worden door mindset, een functie en/of omgeving. 


Na 5 jaar hiervoor te hebben gewerkt, is Elizabeth vrijgespeeld van een inkomen uit een baan. Dit was voor haar het juiste moment om als zelfstandig ondernemer te beginnen. Ze werkt niet voor een maximaal inkomen, maar ze coacht om haar expertise, levenservaring en passie voor Cash en Mindset met jou te delen.

Het doel van de Cash Coach is om mensen een financieel zorgeloos en gezond leven te laten leiden en hen de weg te wijzen naar een leven die zij idealiter voor ogen hebben. Door grondankers aan te brengen in haar trajecten zal vertrouwen, inzicht en verandering in gedrag en gevoel ontstaan. Met daarnaast het krijgen van grip op cashflow, gelooft zij erin dat iedereen naar eigen wens (levens)doelen kan realiseren.
* De Cash Coach is een non profit organisatie.
Kom in contact met Elizabeth


Telefoon/Whatsapp: 06 144 274 39 

Email: elizabeth_vdhoven@live.nl


Voeg mij toe aan je netwerk op Linkedin

en volg de Cash Coach op Instagram

 Algemene voorwaarden - 2021
Algemene voorwaarden van Elizabeth Development Company
Algemene voorwaarden.pdf
Algemene voorwaarden - 2021
Algemene voorwaarden van Elizabeth Development Company
Algemene voorwaarden.pdf