Cash Coach
Let's talk about Life and Money  
 

Money Quickscan

Ben je toe aan een financieel plan en wil je verbeteringen doorvoeren in het beheren van je portemonnee? Dat kan! Leg een stevige- en gezonde financiële basis aan middels de Money Quickscan.

Wanneer je kiest voor deze dienst, ondervind je direct resultaat in je portemonnee. Ook zal je met vele nieuwe inzichten en acties aan de slag kunnen gaan die op korte en langere termijn voor een gezonde cashflow zorgen. 


Kortom, met deze Money Quickscan laat je geen geld meer liggen, verlies je geen tijd meer door (onnodige/hoge) uitgaven en kan je met veel plezier jouw portemonnee beheren.


Dit mag je verwachten:

- Ontvang alle benodigde informatie over 'de basis van cashflow';
- Creëer een volledig zicht op jouw Cashflow en Budgetten;
- Je ontvangt advies op maat mbt het besparen, verbeteren en verhogen
van je huidige cashflow en vermogen;
- Ontvang praktische tips en trucs over het beheren van je portemonnee en leer je geld te plannen.

 

Extra toebehoren: 
- Bereid de Money Quickscan voor adv een 'cash- en profielschets';
- Maak gebruik van het Money Dashboard om een volledig digitaal inzicht te krijgen in jouw vermogen en huidige Cashflow;

- Maak de Cash Coach - geldtypetest;

- Ontvang voorafgaande aan de Money Quickscan en na afloop ondersteuning op maat.

 

Dus, kom in actie! Wie wil nu geen inzicht creëren in huidig cashflow, blinde vlekken in  uitgaaf-patronen ontdekken en mogelijkheden van vermogensgroei bespreken?Klanten die jou in 2022 voorgingen bespaarde maar liefst... gemiddeld €447,- per maand !!


* De Money Quickscan is geschikt is voor de particulier en de kleine ondernemer/zzp’er.
** Ben je in bezit van een vastgoedportefeuille (2-50 woningen)? Vraag dan naar  de vastgoedportefeuille scan en verbeter jouw netto cashflow!


Wil je aan de slag met jouw/jullie financiële basis?  

Ga direct naar de webshop en ervaar op kort termijn rust en 

plezier in jouw financiële huishouding.

 

Lees de ervaringen van personen die je voorgingen:


- Sabrina, 2022: " Ik vind mijn geldzaken niet zo interessant of soms lastig, maar door de Money Quickscan ervaar ik dat het heel leuk kan zijn met geld bezig te zijn. Ik heb nu een systeem waardoor ik grip op mijn lasten kan houden en spaargeld kan plannen. "


- Richard, 2022: " Wij waren van mening dat we al best goed op weg waren, nu blijkt dat we nòg meer geld kunnen besparen!"


- Annemarie, 2022: " Een wintersport vakantie zat er niet in, dacht ik! Maar, wij gaan in 2022 op wintersport!! "


- Lotte, 2022: " Ik wist niet dat ik zóveel vaste lasten had. Nu weet ik hoe ik iedere maand €300 kan besparen door alleen al anders inkopen te doen mbt kleding en eten! "


- Andrea, 2022: " Ik heb altijd al een dag meer bij de kinderen willen zijn of die ochtend als ze op school zijn willen sporten. Door mijn spaargeld te investeren en daarmee mijn inkomen te vergroten uit activa kan, ik nu een dag minder werken! "


- Max, 2023: " De oude studieschuld drukte op onze hypotheekaanvraag. Nu hebben we een concreet plan hoe we deze lening kunnen gaan afbetalen, zonder al teveel op te geven in onze leefstijl. Dat lucht op.. "