Let's talk about Life and Money
.


Welkom!

De Cash Coach* is in 2021 opricht door Elizabeth van den Hoven. Ze heeft een diepe innerlijke drive om vrijheid te ervaren in alles wat zij doet. Door deze vrijheid zelf te bereiken, heeft Elizabeth zich jarenlang verdiept in financieel welzijn en persoonlijke ontwikkeling. Door verschillend werk- en leefervaring kwam zij er al op jonge leeftijd achter dat wanneer je financieel een stevige basis vormt en geld zo kan investeren dat vermogen meegroeit, onafhankelijkheid van een inkomstenbron of een systeem behouden wordt. Geld begrijpen en er mee leren werken, kan niet zonder het begrijpen en ontwikkelen van een ieders uniek geldtype; gedragscomponenten, emotionele verbinding, geld- en leefpatronen, en kennis omtrent een persoonlijke purpose zijn onlosmakelijk verbonden en de sleutel tot succes wanneer men behoefte heeft aan het verbeteren van de leef/werk en geldsituatie.

Zo zijn de 3 elementen ontstaan die basis vormen in alles wat de Cash Coach doet en brengt;              " Cashflow, Mindset en Lifestyle ".

De Cash Coach neemt steeds meer positie in op de markt, waar grote behoefte is aan,
- support van een expert en advies op maat op gebied van financiële gezondheid, gecombineerd met persoonlijke ontwikkeling;
- grondankers welke zorg dragen voor het nemen en behouden van (zelfstandig) regie over het leven en vermogen;
- het definiëren van een op maat gemaakt en toekomstgericht leef- e/o financieel plan, welke balans in het dagelijks leven en in verschillende leeffase teweegbrengt;
- financiële kennis en steppingstones om vermogen te creëren vanuit een diepere levensbehoefte. Nu en voor later.

* De Cash Coach is een non profit organisatie.

 Kom in contact

Bel of whatsapp 

06 144 274 39

Stuur een e-mail 

Vind mij  op Linkedin

Volg de Cash Coach op Instagram


Introductievideo
Elizabeth is geboren in 1988, te Houten. Ze heeft een voorliefde voor de natuur en haalt veel inspiratie uit mensen, boeken en muziek. Met haar blik op de kern van de mens gericht, maakt zij contact met ieder individu. Ze legt snel verbanden en ziet wat er nodig is om vooruit te komen. Met haar jaren ervaring op gebied van (loopbaan)coaching, onderwijzen, plannen, organiseren en het hebben van strategische en aansturende functies, leidt zij jouw de weg naar het verzilveren van je dromen en het kunnen leven van jouw beste leven. 

Wil je meer te weten komen over Elizabeth?

Luister en lees dan haar verhaal en kom meer te weten over haar werkwijze en ervaringen;

  • " Vakvrouwen "  Vijfheerenlanden - Kontakt
  • Mediapartners Blog; Schandalige vrouwen 
  • Mijn verhaal in Podcast; "Tabletalk" 
  • Blog Schandalige vrouwen; 'Rijk en/of rijk zijn'
  • Schandalige Podcast; #37 
  • Podcast "Less is much more"


Download via deze link de 'algemene voorwaarden' van Elizabeth Development Company 2023