Let's talk about Life and Money
.

Waar sta je nu en waar wil je naar toe?

De Cash Coach geeft individuen inspiratie en handvatten zodat zij de regie over hun financiële toekomst kunnen nemen, hun diepste doelen kunnen verwezenlijken en een zo zelfstandig mogelijk pad naar welzijn en succes kunnen bewandelen vanuit een stevige (financiële) basis.


Ben jij de...


Financieel bewuste starter?


Motivatie/waarden;
Zelfredzaamheid, een basis om op te bouwen in leefwijze, vrijheid, flexibiliteit, (door)ontwikkelen, eventueel ook in ondernemerschap.

Uitdagingen;
Cashflow: Beperkt budget en gebrek aan kennis. Niet weten waar te moeten beginnen met het opbouwen van een financiële basis, zelf niet vooruitkomen na herhaaldelijk proberen.
Mindset: Er is onzekerheid over 'hoe' kennis/vaardigheden/gedrag te implementeren is op eigen wijzen en toekomstgericht.
Leefstijl: Zit vaak met meerdere werk/leef onderdelen in de start/opbouwfase. Een gebalanceerde levensstijl ontwikkelen en een passende gezonde cashflow is van belang.

Mogelijke doelstellingen;
De basis van het (werkend)leven neerzetten en/of verbeteren; financieel en in leefstijl, als individu of samen met een partner. Inkomsten, uitgaven, budgetteren en vermogensgroei zijn belangrijke items voor een gezonde en realiseren van een toekomst met mogelijkheden.


Dit product past bij jou:


De Money Quickscan; voor een stevige start en bouwen aan een solide financiële basis, op kort- en lang termijn. Ook bedoeld als check-up van jouw financiële middelen en toebehoren, mogelijkheden en plannen/wensen.

Ondernemende professional?


Motivatie/waarden;
Autonomie, gemoedsrust, upgraden/ maximaliseren van persoonlijk/zakelijk successen, actuele ontwikkeling, verbreden in mogelijkheden, ontdekken en uitrollen van een gewenste en passende vermogensgroei.

Uitdagingen;
Cashflow: Moeite met creëren van een evenwicht tussen persoonlijke en zakelijke financiën en leefbehoefte. Verspilt vaak veel geld (en tijd) aan bijv. uitgaven aan luxe, entertainment en inkopen van expertise.
Mindset: Werken aan maximaliseren van persoonlijke/zakelijke groei, vergt focus, rust en balans. Tools, vaardigheden, inzichten en grondankers zijn de wens om een gezonde cash-mindset en leefstijl te creëren/behouden.
Leefstijl: Behoefte aan strategische (financiële) richting en besluitvorming.

Mogelijke doelstellingen;
De financiële basis verbeteren voor stabiliteit. Vermogensgroei kunnen realiseren voor optimalisatie van cashflow en vermogensopbouw. Is mogelijk ook al op zoek naar een financiële planning voor de toekomst. Balans in tijd en geld, (leven/cashflow) en financiële doelstellingen zijn belangrijke items.

 

Dit product past bij jou:


Cash Traject; voor het verstevigen en uitbouwen van jouw financiële basis en het behouden en groeien van eigen vermogen. Idem mindset en lifestyle zijn een afgemeten onderdeel in dit traject.

Expert in afbouwfase?


Motivatie/waarden;
Vrije tijd, rust, relaties onderhouden, van toegevoegde waarde zijn, kennis overdragen, behoud en overdragen van vermogen.

Uitdagingen;
Cashflow: Financiële zekerheid vinden bij/na afbouw van onderneming/richting pensioen. Inzicht in cashflow en vermogen creëren.
Mindset: Zonder stil te vallen in de maatschappij, een shift maken in persoonlijke en zakelijke activiteiten.
Leefstijl: Leefwijze voort willen zetten, ondanks verschuiven in inkomstenbronnen en dienstbaarheid aan 'werk'.

Mogelijke doelstellingen;
Opgebouwd vermogen een vruchtbare bestemming geven. Vermogensbescherming en behoud bewerkstelligen. Van eigen vermogen en bezittingen kunnen leven en het eventueel overdraagbaar maken. Financieel beheer op orde hebben en een financiële planning voor komende 10-20 jaar.

Dit product past bij jou:


Money Up Cyclus; in volledige samenwerking bouwen aan vooruitgang op gebied van leven en werken. Jouw financiële- en persoonlijke doelstellingen zijn leidend.


vanaf 2021

vanaf 2021

vanaf 2021


Het moment waarop je de verantwoordelijkheid voor alles in je leven accepteert, 
is het moment waarop je de kracht aan boord  hebt, om alles in je leven te veranderen.
Dit ga je ongetwijfeld tegenkomen en doen;
- Verbeter e/o vernieuw jouw huidige beheer van cashflow. Maak het concreet, realistisch, plan- en meetbaar, simpel en leuk!
- Leer budgetteren en werk aan het laten groeien van inkomen en eigen vermogen;
- Stel haalbare spaardoelen op adv jouw ideale levenswensen en maak hier concrete stappen;
- Op maat ontvang je advies e/o begeleiding in het 'minimaliseren' (zonder een leeg leven te leiden). 'Ontspullen' en 'inkopen doen' zijn onder andere onderdelen die gewenst aan bod komen;
- Werk continue aan een toekomstbestendige aan een passende (cash) mindset, zonder verwijdert te raken van je innerlijke jij.
- Maak een concreet financieel plan om dromen te visualiseren en tot uitvoering te brengen.

Extra toebehoren:
- Maak gebruik van het Money Dashboard om een volledig digitaal inzicht te krijgen in jouw vermogen en huidige Cashflow;
- Een uitgebreid werkboek vol theorie, opdrachten, inspiratie en meer..;
- Financiële tools, die je ook naderhand gratis kan blijven gebruiken;
- Een netwerk vol verschillende expertise waar jij op mag leunen en bouwen;
- Een check-up moment na afloop van het traject.